Συχνές ερωτήσεις

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Με την εγγραφή σου αποκτάς πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα άσκησης. Κάθε πρόγραμμα αποτελεΙται από βίντεο γυμναστικής με επεξηγήσεις. Νέα βίντεο αναρτώνται κατά την διάρκεια του μήνα. 

Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω διαδικτύου και μπορείς να τα παρακολουθείς όποτε εσεις επιθυμείς και από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (smartphone, tablet, pc). 

Απαιτείται ελάχιστος εξοπλισμός και χώρος! Αρχικά μπορείς να ξεκινήσεις χωρίς καθόλου εξοπλισμό. Στην πορεία μπορείς να προμηθευτείς: 'Ενα ζευγάρι βαράκια χεριών 1-2κιλά, ένα ζευγάρι βαράκια ποδιών 1-2κιλά, ένα λάστιχο μικρό στροόγγυλο για ποδια. 

Είμαστε στην διάθεση σου για καθοδήγηση σχετικά με τα προγράμματα και για όποια άλλη πληροφορία χρειαστείς. 

Email: support@elenaamprazi.com 

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ

Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω κάρτας. 

Ολες οι κάρτες γίνονται δεκτές (χρεωστικες, πιστωτικες). 

Στην ιστοσελίδα ισχύει πάγια μηνιαία αυτόματη ανανέωση χρέωσης. 

Αν θελήσεις να διακοψεις την συνδρομή σου μπορείς να το κανεις ευκολα οποια στιγμη το επιθυμείς μέσα από τον λογαριασμό σου και δεν θα χρεωθείς για επόμενο μήνα. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας. 

Email: support@elenaamprazi.com

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η Έλενα Αμπράζη είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με πολυετή εμπειρία στο χώρο του fitness. 

Είναι κορυφαία γυμνάστρια και αυθεντία στο σχεδιασμό προγραμμάτων άσκησης. 

Το Brazilian Hips® Workout δεν θα σπαταλήσει τον χρόνο σου! Είναι ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο από την Έλενα για το γυναικείο σώμα, έχει εκατοντάδες success stories και το εμπιστευονται χιλιάδες γυναίκες αφού υπόσχεται αποτελέσματα από τις πρώτες 10 προπονήσεις! 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το παρακολουθείς 2-3 φορές την εβδομάδα και θα δείς κι εσυ το σώμα σου να αλλάζει από τον πρώτο μήνα! Είναι τόσο απλό!

<