Συχνές ερωτήσεις

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Με την εγγραφή σου αποκτάς αυτόματα πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα άσκησης. Κάθε πρόγραμμα αποτελεΙται από βίντεο γυμναστικής με επεξηγήσεις. Νέα βίντεο αναρτώνται κατά την διάρκεια του μήνα. 
Αν επιλέξεις την Gold συνδρομή αποκτάς αυτόματα πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα άσκησης και στα διατροφικά πλάνα για μέγιστο και άμεσο αποτέλεσμα.

Για να έχεις πρόσβαση στα προγράμματα προϋποθέτει πάντα να είσαι συνδεδεμένη στην ιστοσελίδα με το email και τον κωδικό που καταχώρησες όταν ολοκλήρωσες την εγγραφή σου.

Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω διαδικτύου και μπορείς να τα παρακολουθείς όποια μέρα και ώρα σε βολεύει και όσο συχνά το επιθυμείς,  από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (smartphone, tablet, pc). 

Απαιτείται ελάχιστος εξοπλισμός και χώρος! Αρχικά μπορείς να ξεκινήσεις χωρίς καθόλου εξοπλισμό. Στην πορεία μπορείς να προμηθευτείς: 'Ενα ζευγάρι βαράκια χεριών 1-2κιλά, ένα ζευγάρι βαράκια ποδιών 1-2κιλά, ένα λάστιχο μικρό στροόγγυλο για ποδια. Αν δεν έχεις τίποτα από αυτά, αρκούν μπουκαλάκια νερού αντί για βαράκια και ένα καλσόν δεμένο αντί για λάστιχο.

Είμαστε στην διάθεση σου για καθοδήγηση σχετικά με τα προγράμματα και για όποια άλλη πληροφορία χρειαστείς. 

Απαντάμε σε όλα τα emails μέσα σε 1-2 εργάσιμες.

Email: info@elenaamprazi.com 

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ

Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω κάρτας.

Ολες οι κάρτες γίνονται δεκτές (χρεωστικες, πιστωτικες). 

Στην ιστοσελίδα ισχύει πάγια αυτόματη ανανέωση χρέωσης. 

Αν θελήσεις να διακοψεις την συνδρομή σου μπορείς να το κανεις ευκολα οποια στιγμη το επιθυμείς μέσα από τον λογαριασμό σου και δεν θα χρεωθείς για επόμενο μήνα.

Τα βήματα για διακοπή συνδρομής είναι τα εξής: Ο λογαριασμός μου -> billing -> active plan -> cancel membership

H ιστοσελίδα λόγω της ψηφιακής μορφής του περιεχομένου δεν υποστηρίζει επιστροφή χρημάτων. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα λάβεις απάντηση μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Email: info@elenaamprazi.com

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η Έλενα Αμπράζη είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με πολυετή εμπειρία στο χώρο του fitness. 

Είναι κορυφαία γυμνάστρια και αυθεντία στο σχεδιασμό προγραμμάτων άσκησης. 

Το Brazilian Hips® Workout δεν θα σπαταλήσει τον χρόνο σου! Είναι ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο από την Έλενα για το γυναικείο σώμα, έχει χιλιάδες success stories και το εμπιστευονται αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο αφού υπόσχεται αποτελέσματα από τις πρώτες 10 προπονήσεις! 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το παρακολουθείς 2-3 φορές την εβδομάδα και θα δείς κι εσυ το σώμα σου να αλλάζει από τον πρώτο μήνα! Είναι τόσο απλό!

<